Alina Badic biografie


Alina Badic biografie
Alina are 31 de ani şi este nascuta in zodia Leu. Pe langa emisiunea de la B1 TV, Alina se ocupă şi de rubrica ”Horoscop” a cotidianului ”Gardianul”.
360 de grade este emisiunea prezentata in fiecare sambata la ora 13.00 de catre Alina Bădic
Prezentatoaarea emisiunii "360 de grade" de la postul B1 este specialista in astrologie, vedeta B1 TV isi provoaca invitaţii la discuţii despre subiecte tabu, in fiecare saptamana.
Daca ai pierdut emisiunea de saptamana asta nu-i nimic gasesti emisiunea integrala pe site b1tv.ro

13 comentarii:

 1. Draga domnisoara Alina,ma numesc Alma Eugenia Sirbu si sunt o mare admiratoare a emisiunii 360?.Va urmaresc cu interes in fiecare saptamina.Din pacate mai pierd cite o jumatate de emisiune,asa cum am pierdut-o azi.Puteti sa-mi spuneti unde vedem in reluare emisiunea de azi,cea cu prognza astrologica pe septembriesi cind,la ce ora?...sau pe net,daca ne puteti da relatii...VA MULTUMESC DIN SUFLET SI FELICITARI!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunteti cea mai frumoasa prezentatoare si aveti cea mai interesanta emisiune,mult succes in continuare,va pup :*

  RăspundețiȘtergere
 3. O excroaca . Iar cei care cred in aberatii gen horoscop sunt mai prosti decat prevede legea !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate. O mare excroaca. .

   Ștergere
 4. numai credulii cred in ce spune aceasta femeie insuportabila.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunteți adorabilă,...emisiunea este interesantă și educativă.

   Ștergere
  2. Sunteți adorabilă,...emisiunea este interesantă și educativă.

   Ștergere
 5. Nu crede în ceea ce spune. Este exact genul de femeie care e stăpânită de pofte și calcă pe orice principiu ca sa și îndeplinească scopul. O femeie care minte și înșeală așa cum respira.. Înainte de a apărea la TV, a pozat ptr pagina 3 sau 5, în toate ziarele de prost gust. (Click , libertatea, national). Aceasta este Alina Badic, înțeleapta. .��. O pitipoanca deghizata..nimic mai mult!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu crede nimic din ceea ce spune în emisiune. Aceasta femeie minte și înșeală ,așa cum respiră..Ar face orice compromis ca sa și atingă scopul..Și a dorit cu orice preț sa ajungă în media și pentru asta a pozat în ziare și reviste la pagina 3 și 5. Puteți sa cercetați. .E stăpânită de pofte nestăvilite și nu a pregetat sa despartă familii pentru ăsta. Aceasta este Alina Badic, înțeleapta și pioasa. .Deci, nu am cum sa cred în aceasta em care are o asemenea prezentatoare.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu crede nimic din ceea ce spune în emisiune. Aceasta femeie minte și înșeală ,așa cum respiră..Ar face orice compromis ca sa și atingă scopul..Și a dorit cu orice preț sa ajungă în media și pentru asta a pozat în ziare și reviste la pagina 3 și 5. Puteți sa cercetați. .E stăpânită de pofte nestăvilite și nu a pregetat sa despartă familii pentru ăsta. Aceasta este Alina Badic, înțeleapta și pioasa. .Deci, nu am cum sa cred în aceasta em care are o asemenea prezentatoare.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cu ocazia zilei de nastere ii doresc LA MULTI ANI si MULTA SANATATE celei mai frumoase si mai sexy prezentatoare tv . Te pup dulce !!!

  RăspundețiȘtergere
 9. Cita rautate.....va roade invidia ? Copiati ce este bun si frumos ,vindecati-va apoi dati cu parerea!

  RăspundețiȘtergere