Carmen Harra 2013 predictiiCarmen Harra 2013 predictii

Conform consilierei de la Hollywood, anul 2013 nu va aduce sfarsitul lumii, ci doar inceputul unei alte ere pentru omenire deci putem face predictii pentru noul an 2013.

Carmen Harra, celebrul psiholog american de origine română, atrage atenţia televiziunilor că exploatarea cazului Ioana Tufar (34 de ani) ar putea duce la o tragedie. Asta e prima predictie pe 2013.

Revenim si cu alte predictii. Pana atunci puteti vizita si site-ul personal

13 predictii pentru 2013

Revoltele din Orientul Mijlociu: Violenta în Orientul Mijlociu nu va înceta în 2013, . În anii viitori, noii lideri ai tări din Orientul Mijlociu vor lupta impreuna pentru a atinge în cele din urmă pacea în zona antică.

Dezastre naturale: calamitătile naturale vor creste în frecventa si ferocitate. Vom asista la dezastre naturale . Acest lucru ne va trezi la necesitatea urgentă de a salva planeta noastră si ne va forta să inventam noi metode de gestionare a vietii pe Pământ, fără exces a resurselor naturale.

Revolutia în guvern: Acesta va fi anul în care guvernul american va trebui să-si regândească legile din temelii. Aceste modificări se vor extinde si în multe părti ale lumii, Liderii internaționali se vor uni pentru a face progrese împreună.

Escapade economice: Pentru primele 8 luni ale anului 2013, economia va avea suisuri si coborasuri. Economia americana trece printr-o intervenție chirurgicală severă și numai în a doua jumătate a anului 2013 se începe procesul de recuperare. În ultimii ani, se va intra într-o economie globală. In viitor, lumea va rula pe o singura monedă. Acest sistem nou monetar va începe să modeleze în 2013, Europa va propune o nouă monedă globală, in care Asia va adapta rapid.

Inovatiile remarcabile stiintifice: Oamenii de stiinta vor lucra în mod special cu terapia laser pentru a diminua anumite boli, se vor face progrese noi, la nivel celular, și combaterea procesului de imbatranire. Ne vom concentra pe terapia celulară, clonarea, si noi tipuri de tratamente pentru cancer. Modificări în ADN-ul nostru vor fi descoperite; ADN-ul nostru este din ce în ce mai complex și mai sofisticat, în structura, extinzând astfel deschideri noastre de viață și extinderea capacității noastre de gândire inovatoare.

Manifestări în strada: Lumea continuă să poarte aceleasi poveri. Dar oamenii încep să reactioneze diferit la probleme vechi, cum ar fi corupția, nedreptatea, inegalitatea .

Întreprinderile mari cu probleme: Multi vor fi surprinsi cât de multe marci americane ar putea dispărea în următorii ani.

Descoperiri noi în Univers: De la trimiterea de sateliti pentru a descoperi planete, vom ieși din 2013, cu o întelegere mai clară a universului nostru. Noi putem să observăm chiar o galaxie nouă în sistemul nostru solar! Foarte curând, vom adapta un nou mod de a înțelege universul și locul nostru în ea drept. Am putea începe chiar să ne mutam pe planetele vecine, în viitorul mai îndepărtat.

Descoperiri tehnologice: Vor fi progrese în domeniul tehnologiei, în special electronice. Am putea inventa ceasuri, prin care vom putea vedea unii pe altii. Japonia va elabora tehnologii noi uimitoare, dintre care unul va fi o masină care rulează pe un nou tip de combustibil nu a folosit niciodată înainte, masina care va zbura!

An greu pentru Celebritati: Spectacole de lungă durată anulate.  Kim Kardashian va fi obligat să faca investigatii medicale. Jennifer Lopez in a doua parte a 2013 ea se poate întâlni un barnar si să fie tentati să se căsătorească. Am putea vedea în cele din urmă o nunta pentru Brad si Angelina in acest an.

Tendinte sociale:   Site-urile de rețele sociale sunt în creștere, atât ca număr, multi-funcționalitate, și concurența. Va fi un an dificil pentru Facebook, care ar putea intra în concurentă acerbă cu alte retele.

Casa Alba: probleme lui Obama la Casa Alba se va face imediat vizibile la inceput de an. Hillary nu va mai continua să fie secretar de stat.  O sursă de conflict va fi  reforma in domeniul sanatatii /

Anul cu surprize neasteptate: 2013 va fi cu adevărat un an de surprize, atât bune și rele în natură. Evenimente care ne-au șocat în 2012 sunt incomparabile cu cele care o sa vina.

Un comentariu:

  1. Ce-mi place asta cu consiliera de la Hollywood:))
    Vorbeste numai prostii!

    RăspundețiȘtergere