Bataia de la Ruginoasa 2013

Despre bataia de la Ruginoasa 2012 - 2013. De ce se bat oamenii de la Ruginoasa in ajunul anului nou? Cum se pregatesc de bataie? Se face un casting, o preselectie inainte?

Traditionala bataie de la Ruginoasa - Iasi va fi si anul acesta in centru atentiei. Cine va castiga valenii sau delenii? Poate se vor pune si ramasaguri la Agentiile de pariuri.

Anul trecut peste o mie de persoane au participat la bătaia de la Ruginoasa, care nu au apucat însă să se "războiască" decât câteva minute, oricum mai mult decat de obicei, în mod normal totul desfăşurându-se în max 1 min.

In ziua de 31 decembrie 2012 peste 150 de jandarmi din cadrul unităţii vor asigura măsuri specifice de ordine şi siguranţă publică în localitatea Ruginoasa judeţul Iaşi la manifestarea tradiţională organizată cu prilejul Anului Nou.

Anul trecut am pierdut desfasurarea actiunii. anul acesta sper sa nu o ratez. Revin cu poze si video.

Vesti de ultima ora Confruntarea dintre Valeni si Deleni nu va mai avea loc în acest an, Jandarmeria luând măsuri pentru a fi evitate bătăile devenite un obicei al locului. Aproape 200 de jandarmi au fost mobilizaţi, luni dimineaţă, pe uliţele localităţii, astfel încât cele două grupări, delenii şi vălenii să nu mai aibă ocazia să se lupte cu bâtele.

Un comentariu:

  1. Nu ati facvut bine baieti,,trebuie sa pastrati trditiile nu sa va omarati intre voi, ,,,MULTI ANI TUTUROR LOCALNICILOR DIN RUGINOASA!

    RăspundețiȘtergere