Andreea Chirvasiu biografieAndreea Chirvasiu biografie Cine a fost Andreea Chirvasiu si de ce a murit? Nu stiu dar lumea este asa de scurta.
Data nasterii 31 octombrie 1980
Realizator TV la Emisiunea medicala Cafeneaua sufletelor
A studiat la Universitatea Titu Maiorescu - Psihologie
Traia în Bucuresti, Romania
Ea scria articole, editoriale, si multe alte lucruri despre sanatatea trupului si sufletului.

Andreea Chirvasiu, prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii medicale "Cafeneaua sufletelor" de la postul OTV, a decedat pe 2 ianuarie 2013.

"S-a simţit rău înainte de sărbători, a mers la spital, i-au făcut nişte perfuzii apoi a plecat acasă. Pe 2 ianuarie, seara, i s-a făcut iarăşi rău, a mers din nou la spital, însă medicii n-au mai apucat să intervină. S-a stins în braţele mamei ei!", a povestit o prietena a acesteia.

Bolnavă cu inima de mai mult timp, Andreea Chirvasiu lasă în urmă o mamă îndurerată, în braţele căreia a şi murit, însă se îndreaptă spre o lume care îi este familiară. „Iubesc Cerul pentru că este frumos, pentru că niciodată nu este la fel, şi am încercat să îl surprind de mii şi mii de ori. Cerul este un loc unic, minunat aş putea spune. Cred că frumuseţea Lui vine tocmai din faptul că acolo timpul nu are barieră, nu are nicio limită”, mai scria realizatoarea TV pe blog în vara anului 2011.

Emisiunea medicala Cafeneaua Sufletelor, realizata de psihologul Andreea Chirvasiu se difuza in fiecare sambata si duminica incepand cu ora 17.00 pe postul OTV.

www.revistacafeneauasufletelor.ro

Iata ultima emisiune publicata prezentata de Andreea Chirvasiu

7 comentarii:

 1. Vad toata ziua pe CANALELE TV stiri, vorbe si parerologi - despre orice, astazi despre Nicolaescu Sergiu ...Dumnezeu sa-l ierte... dar nimic, nimic, nimic de un coleg de televiziune, de o fata cuminte din breasla lor. DE CE CREDETI ? SUNTEM NORMALI ? NU, SUNTEM BOLNAVI... suntem "senzationali" doar atat, mi-e scarba. Si mai atacau OTV ca ar fi doar senzational ! Sa fi iertata copila draga, macar ai linistea ta, slujba ta - si nu esti "discutata" ca Sergiu Nicolaescu !

  RăspundețiȘtergere
 2. Dumnezeu sao ODIHNEASCA IN PACE!MI-A FOST COLEGA LA POSTUL DE TV DDTV - OTV

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce rau imi pare!Odihneste-te in pace!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumnezeu sa te odihneasca Andreea si sa-ti fie iertate pacatele .. Condoleante familiei Andreei ..pacat ca nu se spune de acest surprinzator si dureros eveniment si pe celelalte canale de informare scrisa,radio tv ... daca se rupoea unghia lui iliescu in nas cind se scobea se discuta asta pe toate tv-urile ,sau ca basescu e la munte si se da cu sania ,asta da stire .. nesimtire media

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai tanara ca mine si a murit de inima. :( Mama mea a fost la un pas sa moara dupa un infarct (dar la 68 de ani). Eu totusi nu pot sa pricep - cand i-a fost rau prima data si s-a dus la spital, nu i-au facut aia macar o electrocardiograma sa vada daca nu e ceva cu inima?!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ii multumim Andreei ca si-a lipit sufletul de fiecare emisiune pe care a facut-o, a fost ca un inger care s-a dedicat acestei emisiuni pentu binele oamenilor. Dar pentru ea nu a mai ramas suflet.O fata frumoasa si o voce placuta... ce pacat ca nu mai e printre noi.

  RăspundețiȘtergere
 7. andreeaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti ??????????????????

  RăspundețiȘtergere